Recensioner och omdömen

Malin Claesson

Mycket nöjda och idag gjorde vi vårt tredje besök med barnen. Kan varmt rekommendera Jannis! /Johan & Malin


Sara Welff

Tack Jannis för fina bilder och riktigt trevligt bemötande! 5 av 5!!

Gustaf B

Vi är väldigt nöjda med Jannis! En proffsig fotografering och ett mycket trevligt bemötande gjorde familjefotograferingen till ett härlig upplevelse för hela familjen. Kan varmt rekommenderas!Sara Welff

Familjefotografering

Familjefotografering och släktfotografering 


Kom till studion för en rolig familjefotografering och släktfotografering.

Ring  070-7272 242 eller maila  för ett mycket personligt presentkort  som du kan ge bort som present. Du kan även få kortet som pdf för att printa ut det själv.


I min studion i  Stockholm är alltid busiga och glada familjebilder efter en familjefotografering. En lyckad familjefotografering är  bilder där alla i familjen ser bra ut och är glada. Ni kanske vet hur era bilder ska se ut eller kan vi resonera lite hur vi ska göra. Det viktigaste är att ni ser bra ut på familjebilden och att ni är nöjda själva med hur ni ser ut. Därför är viktigt att ni är utvilade och pigga när ni kommer.


Tänk i förväg om kläder och färger.


Det blir roligare om ni har en plan som vi ska följa. Tänk på att starka färger och mönster är oftast inte bra att ha på en bild. De drar bort uppmärksamheten. En logga på kläderna som är modernt idag är kanske inte så modern imorgon.


Man ska tänka långsiktigt med en familjefotografering och släktfotografering.


 Ett familjefotografi ska bevaras i många år framöver. Därför finns det anledning att tänka på innan ni kommer till studion. Det är väldigt sannolikt att bilderna kommer att överleva oss och kommer att ärvas och ägas från generation till generation.  


Själva bilden som levereras har en 75 års garanti innan förändringar börjar ske på materialet, men det ska inte förvåna oss om de kan leva och avnjutas många fler år även om de är lite blekare då än de är idag.


Kommer ni till studion med små barn?


Små barn kan bli blyga när de kommer till en nytt ställe. Tänk på att ni kan förbereda dem i god tid så att de ser fram emot att komma till fotograferingen! Muta gärna om det behövs!  Mera tips om hur ni ska förbereda en familjefotografering finns på:

http://www.fotografjannis.se/hur-ska-du-forbereda-dig-for-en-perfekt-familjefotografering/


Vid bildvisningen  några dagar efter fotograferingen , träffas vi igen och jag kommer att visa de allra finaste bilderna. Ni kan ni bestämma allt från vanliga fotografier till tavlor, kollage, fotoböcker, plexitavlor, Canvas, Aqvarell papper, Fine Art och lite till.  Det finns inga gränser för hur fint det kan bli hemma hos er! Jag hjälper er att välja rätt bland alla olika tavlor, bilder, fotoböcker mm. Önskar ni att se roliga och annorlunda familjebilder som inspiration ? http://www.fotografjannis.se/god-morgon-inspiration-till-roliga-och-annorlunda-familjebilder/

Powered by SmugMug Owner Log In