Google streetview - fotograf jannis

Marie Carlsson berättar om alla fördelar!

Lotta och Christer älskar Google Streetview

Lennart och Johanna berättar om Google Streetview

GOOGLE STREEVIEW FOTOGRAFERING


Bygg upp konsumenternas förtroende för ditt företag med en virtuell rundtur, med hög bildkvalitet, som gör att de potentiella kunderna får en bild av ditt företag innan de kommer innanför din dörr.


HUR KAN GOOGLE BUSINESS VIEW OCH JAG KAN HJÄLPA DIG MED DIN MARKNADSFÖRING?


När potentiella kunder söker efter lokala företag kommer de att se ditt företags bilder direkt på sökmotorns resultatsida. Dessa panoramabilder kommer också att publiceras på Google+ Lokala sidor och Google Maps. Bilderna ger kunderna en idé om hur det ser ut hos dig. Du kan också länka till dessa bilder från din egen hemsida eller Facebook-sida för att locka potentiella kunder. Det här är extremt bra internetmarknadsföring! RING 070-7272 242


BEHÖVER JAG GOOGLE MY BUSINESS OM JAG REDAN HAR EN HEMSIDA?


Google My Business kompletterar din befintliga webbplats genom att ge ditt företag en offentlig identitet och närvaro på Google. De uppgifter du lämnar om ditt företag kan visas på Google Search, Maps och Google+.


VAD KOSTAR DET?


Google tar inget betalt. Du får ett otroligt effektivt marknadsföringsverktyg utan månadskostnad eller abonnemang. Fotografens arbete betalas separat och kostnaden är beroende på storleken av din lokal. Google har bestämda regler om att ha bilder tagna på 1-3 meters avstånd för att fotograferingen ska bli godkänd.


VARFÖR BEHÖVER JAG EN “GOOGLE GODKÄND” FOTOGRAF?


En fotograf som är “Google Trusted” fotograferar högkvalitativa stillbilder som sys ihop till 360 graders vinkel panorama. Fotografen är utbildad för att leverera HDR-bilder (High Dynamic Range) av högsta kvalitet på interiörer och kan hantera vanliga utmaningar såsomdålig belysning och trånga utrymmen. Fotografen är också Google-certifierad att ta bilder med specifik utrustning godkänd av Google.


ÄR FOTOGRAFEN ANSTÄLLD AV GOOGLE?


Fotografen är oberoende entreprenör/företag och är inte anställd av Google eller ansluten till Google. Fotografen har en Google-certifiering eftersom denne uppfyller Googles kvalitetsstandard för att fotografera panoramabilder, ladda upp dem och publicera dem på Googles eget internetmarknadsföringsverktyg.


VAD BEHÖVER JAG GÖRA FÖR ATT FÖRBEREDA MIG FÖR FOTOGRAFERING?


Lokalen ska vara ren och presentabel. För bästa resultat, städa hela lokalen innan fotograferingen. Tänk på hur vill du att första intrycket ska vara när kunderna ser ditt företag på nätet. Ersätt trasiga lampor med nya och se till att allt är i toppskick.


FÖRDELAR SOM DU FÅR MED GOOGLE BUSINESS VIEW:


1. Din verksamhet placeras bokstavligen på Google Maps och är fullt integrerad med Google Maps Street View, Google+ och Google lokala sidor.

2. Din sida blir mer attraktiv för potentiella kunder och är alltid tillgänglig.

3. Det är lätt att koppla Business View till din egen webbplats och sociala medier.

4. Du blir uppbackad av en av världens mest betrodda varumärken – Google

5. Din sida visas för kunder/potentiella kunder både lokalt och globalt.

6. Dina kunder kan skriva sina egna recensioner.

7. Bilder och virtuella turer sparas, visas och är tillgängliga helt kostnadsfritt. 8. Upphovsrätten till bilderna tillhör kunden, dvs dig. 

Powered by SmugMug Log In