Gravidfotografering

Recensioner & omdömen

Alexandra Pozidou

Vi vill tacka så hjärtligt mycket för en fantastisk gravidfotografering. Nog hade vi höga förväntningar, men hade aldrig trott att de skulle bli så fina och bra bilder. Du får än att känna sig avslappnad framför kameran och vi kände oss speciella och väl omhändertagna. Du är en toppen fotograf! 

Tove Brandstedt  

Super kul att fotas av Jannis! Han får en att känna sig bekväm framför kameran och är samtidigt mycket professionnel. Resultatet blir fantastiska bilder! Härlig studio och avslappnad miljö. Kan varmt rekommende

Ella Carlson

Jag var verkligen super nöjd med min gravid fotografering. Var väldigt nervös då jag inte trivdes i min gravidkropp. Men Jannis gjorde fotograferingen avslappnad och rolig. Älskar bildresultaten och ska hänga upp bilderna då jag var så super nöjd. Vill framföra ett stort varmt tack till Jannis som gjorde fotograferingen och bilderna otroligt bra tusen tack;)

Gravidfotografering i studion i vasastan

Gravidfotografering, gravidfoto, magefotografering... kärt barn har många namn! 

Det är den här tiden som ni kommer att minnas livet ut! Magen och sedan bebisen. Låt mig hjälpa er med att göra minerna så levande så möjligt, låt mig hjälpa att få skapa stämningen och ljussätta magen för ett minne som kommer att leva länge!  


Tips och råd om din gravidfotografering


Gravidfotografering är bebisens allra första portätt Läs mina tips om vad ska du tänka inför din gravidfotografering …och så stort grattis till kommande tillökningen! Ni har en spännande tid framför er! Om du läser det här är du säkert intresserad att föreviga din mage och jag kommer att hjälpa med goda råd och tips för att det ska bli så lyckad som möjligt.


När är den bästa tiden att fota du kanske undrar?


Allt från v32-34 är helt ok och magen har hunnit växa mycket. Tänk på att de allra sista veckorna du kanske inte är så rörlig som du önskar och då blir det en liten begränsning. En risk till är att om vi väntar till sista minuten kanske bebisen bestämmer sig att komma ut i världen innan vi hinner fota magen.Därför är bra att göra det ett par tre veckor eller någon månad innan den är beräknat.  Min ambition är att hela familjen ska vara med! Om det finns tidigare barn, gärna djur och så klart blivande pappan. Det finns en värme i bilderna som hela familjen är samlat runt magen, en värme som är svårt eller omöjligt att få på något annat sätt.


OM du vill fotas själv av något anledning (överraskning?) är det helt ok. Ta gärna med en kompis om du vill att hjälpa till och även som smakråd. Titta på bilder på:  http://www.fotografjannis.se/gravidfotografering-med-hela-familjen-runt-magen/


Ta gärna en titt på bilderna och se om du har några favoriter, jag försöker variera ganska mycket men vi alla har våra favoriter och jag tycker att vi ska börja med de bilderna som ni gillar bäst. Kläderna Det är roligt att ha lite olika kläder för att variera med din gravidfotografering.


Det är också kul att tänka på visa bilder kan vara lämpliga för att visa runt men andra ska vara lite mera privata. En tight klänning är bra för att visa den runda magen. Tänk på om du gillar några plagg och om du har en preferens i en vis färg.En annan lite mer avklätt alternativ är en morgonrock eller kimono. Kimonon kan man dra bakåt så att mer av magen ska synas. Underkläderna ska väljas med omsorg, trosorna kan vara i lite mörkare färg för att inte ska synas så mycket och blir enklare att få dem dämpade.

BH´n kommer att synas mer och då är det bra om man väljer något snyggt enkelt eller lyxigt som man vill ha det.Skulle det synas spår av åtsittande kläder på huden kan vi ta bort det på datorn men försök att undvika åtsittande kläder i alla fall. Tänk på att det kan vara kul att variera med håret också, ta gärna med det som behövs!


Ljussättning är viktigt i din gravidfotografering


 Här kan du se lite bilder med en dramatisk ljussättning.http://www.fotografjannis.se/snygg-ljus-gravidfotografering/


Props Smycken, små skor eller strumpor, amulett, eller annat kul är jättebra  att ha med. Som jag nämnde tidigare ju mer vi varierar desto roligare blir resultatet. Glöm inte Ultraljudsbilden! Vi kan montera den  och visa upp den som en liten affisch eller i mobilen framför magen!


Humor Jag tycker att det blir roligt och avspänd om man blandar in humor. Tänk ut om ni skulle vilja måla ett hjärta eller skriva något kul på magen (jag har vattenfärg i studion och det är lätt att tvätta bort :D Jag är idel öra! Vill du få lite inspiration i din mobil? Kontakta mig mig så kan jag skicka en liten pdf med bilder och information om din gravidfotografering.

Untitled photo
Powered by SmugMug Owner Log In