Porträttfotografering

Recensioner & Omdömen

Niclas Erixon

Proffsig fotograf som tar sig tid med kunden. Jag skulle ta fräscha porträttbilder till min Linkedinprofil och hemsida, och han lyckades få fram min bästa sida i sin studio.

Lukas Lindstedt

Professionell fotograf med personligt bemötande som levererar otroligt bra resultat. Stort tack för hjälpen med profilbilderna är super nöjd!, kan starkt rekommenderas!

P Asadi

Jannis är en mycket trevlig och duktig fotograf. Bilderna blev riktigt bra. Jag är supernöjd.

Galleries

Porträttfotografering för hemsidor och Linkedin

Porträttfotografering för hemsidor, visitkort och din Linkedin profilbild.

En proffsig och snygg bild kan göra oerhört mycket för din kariärr. Under mina 30 år som porträttfotograf har jag kommit fram till hur en porträttbild sa se ut för att du ska få maximalt utdelning. Jag jhar skrivit ner mina regler och jag försöker alltid att hålla dem för att det ska bli så bra som möjligt. Jag har skrivit många artiklar på Linkedin om just profilbilden.Du kan läsa artiklarna om  du vill besöka .

När är en eller några få som ska fotograferas är det enklast att er porträttfotografering görs i Studion (nära Odenplan). Fulständigt kontroll över ljussättningen plus att det blir billigast eftersom jag behöver inte transportera all utrustning till er!

När det är flera som ska fotograferas är dock lättast om jag kommer och riggar upp på plats hos er. Då behöver inte medarbetarna att slösa så mycket arbetstid till transporter till studion.

Det finns flera sätt som en porträttfotografering kan hållas och du kanske har frågor eller undrar du över något. Jag har samlat de vanligaste frågorna som jag får i en liten lista. Ta gär na en titt på min profil på Linkedin ifall du hittar svar på det som du undrar på.


Ta också en titt min andra site som heter porträttfotograf-stockholm.se om du vill veta mer om porträtt i affärssammanhang.

Fri E-book - Din Profilbild på Linkedin

Här är en artikel om din profilbild på Linkedin med nyttiga tips om hur du får det bästa resultatet 

https://www.fotografjannis.se/din-profilbild-pa-linkedin/

Tips om vad du ska tänka på när du väljer en porträttfotograf:

http://www.fotografjannis.se/tips-att-valja-en-portrattfotograf/

Powered by SmugMug Owner Log In